11.9.2007

Tuleva kauppa

Vihdoinkin kaupassa alkaa sisustustyöt -eihän sillä etuseinällä niin kiirettä ole... Balsasta ja pahvista kasattu & akryylimaalilla maalattu hylly/pöytä odottelee vielä kassakonetta, jossakin näin itse tehdyn kassakoneen mutta eihän sitä tietysti enää löydy kun tarvitsisin.
Takaseinällä oleva hylly (joka oli liimattu paikalleen jo ennen lattian tekoa!) on tarkoituksella korkealla, että saan sopimaan pieneen tilaan mahdollisimman paljon tavaroita. Sopivia käsityö- ja sisustustavaroita onkin jo löytynyt enemmän kuin saan sopimaan kauppaan sisälle.
Pienenä ongelmana tämän projektin kanssa on tavaroiden kiinnitys; pitäisikö liimata vai yrittää saada tavarat pysymään paikoillaan jollakin "kevyemmällä" menetelmällä. Tiedän jo etukäteen, että haluan muuttaa tavaroiden sijoittelua, todennäköisesti monta kertaa...

Liiman kuivumista odotellessa...

...tuli taas näperreltyä lisää kukkia, astereita ovat esittävinään. Lehdet on vielä tekemättä, kun niille ei löytynyt sopivaa leikkuria (joutuuko ihan saksilla omin käpälin leikkaamaan !?!). http://poppenhuis.trompke.nl/bloemen/aster.htm osoitteesta löytyy alkuperäinen malli näille kukille.
Ja siitä liiman kuivumistesta... kuvan taustalla näkyykin vähään kauppaboxin (=kaiuttimen) seinää & lattiaa; lattialaudat on kaikkien ongelmien jälkeen vihdoinkin paikallaan, reunoista tuli sen verran epäsiistit että oli laitettava lattialistat (ja taas käytettiin pala tanskasta tuotua tablettia tähänkin).

5.9.2007

Hitaasti mutta varmasti...

...projekti etenee. Muutaman viikon tauon jälkeen ministelyt on taas levitetty työhuoneen (ja autotallin) lattialle.
Kaiutin-boxissa on maali katossa ja tapetit seinissä. Tapetteja kävin hakemassa kierrätyskeskuksesta joitakin viikkoja sitten, löytyi sopivan kapearaitaista tapettia nukkikseen! Mukaan lähti kolme erilaista tapettia ja iso rulla boordia, niistä riittää useampaankin askarteluprojektiin.
Kirppikseltä ostettu puinen "seinäkoriste" pääsi myös kiertoon; siitä sain leveät laudat kaupan lattiaan. Fiksuna ajattelin että valmiiksi katkotut laudat on helppo maalata spray-maalilla... helppoa ehkä, mutta hidasta -maalia tarvitaan monta kerrosta peittämään puuhun maalattuja kukka&lintu -kuvioita, joten ei ole valmista vielä.
Haluaisin jo liimata lattian paikalleen ja päästä sisustamaan kauppaa! Seinähyllyt on kyllä vielä tekemättä ja pitäisiköhän kaupassa olla jonkunlainen myyntitiski tai kassakone?!? Olenkin aloittanut tärkeimmistä, kaikesta myyntiin tulevasta pikkusälästä...