12.12.2006

Joulunäpertely jatkuu...

Kuusi koristeineen tuli valmiiksi, en kuitenkaan voinut lopettaa joulunäpertelyä; sisustin keskeneräisestä keittiö-boxista (jossa ei vielä ole edes ovea ja ikkunoita) jouluisen ruokailu/oleskeluhuoneen.
Joulukuusen alle on jo valmistunut mukava kasa lahjapaketteja, nauhojen sitominen minimittaisiin paketteihin on haastavaa puuhaa aloittelijalle vaikka käytinkin suhteettoman leveää nauhaa ja helpointa mahdollista sidontatapaa. Kaapista löytyneestä punaisesta huovasta ompelin joulusukan -on tosin niin pientä kokoa ettei sinne mikään lahjoista sovi, mutta ripustan sen koristeeksi, kynttilöitä ja kynttilänjalkoja tein myös.
Myös pipareita ja piparkakkutalo (hieman ylimitoitettu) valmistuivat eilen illalla. Alle 3 cm kokoisen piparkakkutalon koristelusta en edes yrittänyt tehdä kovin pikkutarkkaa, näillä nakkisormilla räpeltäessä riittää että itse talo pysyy kasassa. Huomenna ehkä saan koko jouluboxista otettua kuvia tänne, joulukuusen alle tuleva "matto" on vielä pyykkikoneessa, mutta ei kai niin pienen kankaanpalan kuivumiseen ja koristeluun kauan mene.

Ei kommentteja: