10.3.2007

Shoppailua....

Edistyyhän keittiö tavaroita ostamallakin -tarkoitus kyllä oli tehdä mahdollisimman paljon itse. Astioiden teko ei kuitenkaan oikein onnistunut ja tähän asti on ollut käytössä sekalainen kokoelma muoviastioita ja epämuodostuneita massa-kokeiluja. Indiskasta löytynyt kahviastiasto oli kuitenkin niin sopivan värinen keittiösuunnitelmaani, että hankin sen itselleni myöhästyneeksi nimipäivälahjaksi (tekosyy, mutta joku syy on oltava!).
Samalla kuvasin jo aikaisemmin valmistuneen pallopensaan, kuvassa näyttää siltä että lehtiä olisi saanut olla enemmänkin. Materiaalia riittää, joten ehkä tämäkin tulee korjattua jossakin vaiheessa.
Korinpunontaa osa 2: sen verran enemmän koria muistuttava näperrys, että kuva on julkaisukelpoinen. Fiksumpi olisi katsonut tarkemmin miten päin niitä lankoja pyörittelee, mutta tekemällä oppii... Tuli kuitenkin todistettua, että lanka on paljon paremmin minulle sopiva punontamateriaali kuin paperinaru. Jos ja kun on enemmän aikaa korinpunontatekniikkaan tutustumiseen niin teen koekappaleelle kavereita. Maton teko on vielä kesken... tv:n katselu ristipistoja tehdessä ei oikein toiminut ja väärään suuntaan tehtyjä pistoja piti purkaa pariin kertaan; nyt kuitenkin ollaan jo voiton puolella, kun kuvioidusta reunaosasta on yli puolet valmiina.

Ei kommentteja: