24.5.2007

Kierrätystä taas


Jäätelölusikasta, varrastikusta, kartongista ja putkenpalasta sai hyvän lapion puutarhaan, suoremmankin siitä olisi voinut tehdä mutta aika onnistunut räpellys kuitenkin. Alemmassa kuvassa valmiin lapion kanssa ulkovalaisin kierrätysmateriaaleista; muovikapseli Guinness -purkista, nappi, syömäpuikko ja kartonkia, taas! Kartongilla voi korvata kaikki puuttuvat osat... Olisi pitänyt maalata samalla lampulle jalustakin, mutta en innoissani huomannut että jotain puuttuu!?
Tänään posti toi ison kuorellisen nukkisvaihdon tekstiilejä! Uskomattoman sopivia keskeneräiseen keittiöön; hyvä että en ollut vielä tehnyt verhoja. Huomaa kyllä että joillakin on hieman enemmän kokemusta minitekstiileistä kuin minulla, harjoituksia kuitenkin jatketaan ja seinätekstiili edistyy kolme askelta eteen ja kaksi taakse -tahtia purkamisineen...
Puutarhasta puuttuu vielä istuimet ja kasvejakin tarvitaan lisää, kasvien osalta on vain ideat lopussa ja balsa ei ole itsekseen sahautunut osiin, vaikka olen jo pitempään odotellut ihmettä.

Ei kommentteja: