12.6.2007

Minishoppailua Tanskassa

Puolentoista viikon lomamatkalla ehtii moneen askartelu- ja ministelykauppaan -tässä kuva varsinaisista mineistä. Lisäksi mukaan tarttui nauhoja ja helmiä (miten ne voi olla Tanskassa halvempia kuin Suomessa???) ja vielä paperileikkurisetti. Hieman yhdessä sisustuskaupassa katsottiin suomalaisia turisteja pitkään kun halusin saada yhden pöytätabletin (oli niin sopivaa aitamateriaalia, että oli pakko ostaa kun halvalla sai...)
Kuvassa näkyy myös osa keräämistäni pikkusimpukoista -niitäkään ei saanut rauhassa kaivella rannan simpukkakasoista; Blåvandin saksalaisturistit töllistelivät ihmeissään kun keräsin puolen sentin simpukoita, pieniä puunpaloja ja kiviä minigrippeihin... Ei pitäisi olla mitään syytä tuijottaa mun touhuja, kun itse kaivoivat kaikki rannan "roinakasat" meripihkaa etsiessään!
Matkalla ehdin myös näperrellä ristipistomattoa mm. laivan autojonossa odotellessa ja välillä Ruotsin tylsillä moottoritiepätkilläkin. Maton kuvioita ja värisävyt on lainattu tekemäni isomman maton mallista (Slothin tekemä mattomalli!). Ristipistotyön tekokin aiheutti uteliasta tuijottelua (eikö laivan autojonoissa saa tehdä mitään muuta kuin tylsistyä?), mutta pelkällä tuijotuksella kanssamatkaajat ei saaneet mua lopettamaan näpertelyä ja matto edistyi vauhdikkaasti.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Waude! On sulla ollut reissu. Anna neulan suihkia vaan.