14.1.2007

Ruukkukukkia

Innostuin kokeilemaan ruukkukukkien tekoa Marian ohjeita "vähän" soveltaen. Ensimmäisen kukan tein eilen illalla; lehdet tein maalarinteipistä ja maalasin, päivänvalossa väri näyttää aivan väärältä (pimeässäkö tuli sekoiteltua maaleja?!) ja toiseen kukkaan tein lehdet paperinarusta ja kasvi näyttääkin paljon terveemmältä.
"Leikkokukka" lasissa on kokeilu, en tiedä edes itse mikä kasvi on kyseessä... Lasi on mini-huulipunan korkki, niistä on tulossa säilytyspurkkeja keittiöön kun saan kannet tehtyä tai etsittyä roina-varastosta sopivia nappeja.
Järkyttävän rumat rihkamakorut, jotka olivat jo matkalla roskikseen, on näpsitty kultalusikoiksi espresso-kuppeihin -pituutta lusikalla on 8,5 mm (n. 10 cm oikeassa maailmassa) joten ovat liian pieniä muuhun käyttöön, mutta kultalusikat on aina kultalusikoita!
Ja ensimmäistä kertaa kuvassa on mukana mittana tulitikku, edistystä! Toinen edistysaskel tuli otettua kameran kanssa, kun tajusin että talosta löytyy kaksi kameranjalustaa ja jos jalustan yhdistää kameraan ja ottaa kuvan itse-laukaisijalla saa paljon todennäköisemmin heilahtamattomia ja tarkkoja kuvia.

Ei kommentteja: