16.1.2007

Uusia projekteja

Viikonloppuna näpertelin netistä löytyvän mallin mukaan istutuspöydän "puutarhaa" varten -Irenelle kiitos linkistä. Pöytä odottaa vielä pintakäsittelyä, erikeeperillä liimatessa sain niin paljon sotkua aikaan ettei petsaus onnistu kunnolla ja on löydettävä joku muu idea.
Viikonloppuna aloitettu nukkekodin nukkekoti valmistui myös, aamulla liimasin viimeiset kalusteet paikalleen. Lopputulos ei ole millään asteikolla mitattuna tyylikäs, eikä kalusteiden asettelu pinseteillä ole varsinaista huvia, mutta kaikkea pitää kokeilla! Materiaaleja kuitenkin oli helppo löytää niin pieneen mittakaavaan, helmistä tuli hyviä lamppuja ja nastoista pöytiä, koriste-esineet oli kuitenkin pakko jättää pois eikä sopivan kokoista nukkeakaan taloon löytynyt asumaan (jopa joulukalenterin lelut kolauttavat päänsä ovenkarmeihin).
Seuraavaksi pitäisi aloittaa jääkaapin tekeminen; sitä olen yrittänyt vältellä jo kauan, mutta keittiö ei etene ennen kuin "pakolliset" kalusteet valmistuvat.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Vosiko sitä ylimäärästä liimaa hioa pois..?

Hienoja kukkia olet tehnyt. =)

Löytyisköhn sulta vielä linkki niihin mini valokuviin?

Tv. Ihanitsen Nor

ipux kirjoitti...

Ikävä kyllä onnistuin levittelemään liimaa liian moniin/hankaliin paikkoihin, joten ei onnistu hiominen.
Kukat näyttää kuvassa paremmilta kuin lähietäisyydeltä tarkasteltuna... Kiitos kuitenkin kehuista.
Valokuvat fotoalbumiin printtasin Jim's Printable Minis sivuilta. On varmaan tuttu paikka -sieltä printtasin myös siemenpusseja puutarhaprojektiin.

ipux

Nora kirjoitti...

Kiitti vinkistä! =)