17.1.2008

Erikoista -mutta mukavaa!

Huomasin tässä muutama päivä sitten, että blogissani oli ollut yllättäen paljon kävijöitä martat.fi -sivuilta...
Salapoliisityön seurauksena syylliseksi osoittautui "keskustelunurkka", jonne MariV oli laittanut linkin tänne. Kiitos vain MariV:lle, joka vielä erikseen kehui puutarhaboksia ihanaksi!

Vähään aikaan en ole mitään nukkis-juttuja tehnyt, ristipistokärpänen puraisi ja iltaisin olen istunut sohvalla nypertelemässä pistoja kortteja varten ja vielä yhtä isompaakin työtä olen aloittanut. Nukkekotikokoa isommille töille tosin yleensä käy jossain vaiheessa heikosti; ensin siirto kaappiin, kun tulee kiireellisempää tekemistä ja sen jälkeen unohdus & hukkapiiloon joutuminen.
Alennusmyyntien huumassa tuli kuitenkin hankittua Indiskan superhalpoja kalusteita; korkea tumma lasiovellinen kaappi ja metallinen kehto. Hinta yhteensä 2,90 joten vielä ei ole konkurssi edessä! Kalusteita alkaisi olla jo noin puolen talon verran, mutta se talon valinta...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tuosta edellisestä. Minullekin muuten käy aina niin, että aloitan jonkun kivan työn ja sitten alkaa tuntua, ettei sille juuri nyt ole aikaa ja siivoan sen vähäksi aikaa pois näkyvistä... saatan kaivaa sen kätköistä parin vuoden päästä, jos muistan. Pitäisi aina tehdä yksi asia loppuun ennen toisien suunnittelemistakaan, niin saisi paljon enemmän aikaa. :)

ipux kirjoitti...

Kun olisikin vain yksi asia kerrallaan kesken! Tälläkin hetkellä vähintään kymmenen ideaa on edennyt suunnitteluasteelta "ikuisuusprojekti" kohteeksi. Mutta positiivisesti ajatellen; ehkä pari niistä valmistuu jo tällä vuosikymmenellä...