2.2.2008

Uusia ideoita!

Piti sitten ostaa nukkekoti-lehti... Kieroa (tai suorastaan rikollista) laittaa lehden kanteen kuva ristipistomatosta! Mattomallejahan tarvitaan ehdottomasti lisää, kun ei ole vieläkään siitä talosta tietoakaan.
Yhtä Ikean kaappia olen kyllä käynyt muutaman kerran katsomassa ja mittailemassa ja vielä tänäänkin se näytti siltä, että olisi mieluiten kolmekerroksinen nukkekoti. Kaappi jäi kuitenkin vielä kauppaan -minikasvihuone sen sijaan tuli hankittua. Viime keväänä niitä ei löytynyt ja teinkin yhden puutarhan valkoiseen metalli-kasvihuoneeseen. Tämän kasvihuoneen kanssa meneekin enemmän aikaa ennen kuin pääsen sisustustöihin; rakennelma on vielä viitenä osana autotallin lattialla (petsauksen kuivumista odotellaan...) ja levy pohjaritilän tilalle sahaamatta.
Mittakaavan kanssa voi olla taas vähän ongelmia, kasvihuoneen katto on turhan matala 1:12 mittakaavaan ja räpellyksistäni tulee yleensä liian suuria siihenkin kokoon. Onneksi on näillä räntäsateilla aikaa tehdä enemmänkin ylimittaisia koekappaleita, eiköhän se kesään mennessä valmistu.

Ei kommentteja: