23.2.2008

Työpöytä

Valmiiksi petsattu pöytä puutarhaboxiin, aika onnistuneesti vanhan ja kuluneen näköinen -tämä lopputulos onnistuu aina... Kuvassa myös laatikko-kokeilu ja pöydän alla piilottelee toinen laatikon näköinen, josta oli tarkoitus tulla tarjotinpöytä.
Tarjotinpöytä oli muuten hieno idea, mutta toteutuksen kanssa tuli ongelmia; isommassa mittakaavassa olisi vielä onnistunut, 1:16 mittakaavaan jäätelötikusta tehdyt pöydänjalat on aivan liian leveät. Puolikkaat tikut kyllä kävisivät, mutta näillä poraustaidoilla on parempi vetäytyä miettimään parempaa strategiaa (taasko balsaa?!?).
Eilen ilmaantui vielä kummallinen pakkomielle saada amppeli tähän puutarhaan... Järjetön ajatus, koska ei ole oikeastaan mitään paikkaa mihin sen voi ripustaa, kuitenkin oli pakko kaivaa kaikki muovisälälaatikot läpi siinä toivossa, että jostain ilmaantuu sopivan ohutta materiaalia oleva kipponen (johon saisi helposti ketjut sitä olematonta ripustuspaikkaa varten).
Nyt on tietysti rakennettava pergola, että saan sen amppelin siihen roikkumaan (ja kohta juostaan ostamaan toinen minikasvihuone, kun ei tavarat enää sovi yhteen...)

Ei kommentteja: