20.9.2008

Pinna paloi, käämit kärähti....


...ja muutama muu lievää ärsyyntymistä ilmaiseva termi kuvaa hyvin seikkailuja miniprinttien keskellä (kymmenillä eri nettisivustoilla ja blogeissa); paljon työtä, vähän saalista oli joka tapauksessa tuloksena. Lopulta olin jo niin kyllästynyt, että hyökkäsin oman kirjahyllyn kimppuun, kuvasin pinon kirjoja ja sain vielä hyvällä avustuksella pienennettyä kuvat oikeaan kokoon. Printteinä näyttivätkin vielä paremmilta kuin useimmat netistä valmiina löytyneet minikirjat ja puutarha-aiheita ei valmiina oikein löytynytkään, joten ei mennyt kuvaamisprojekti hukkaan. Sivuiksi käytin kesän bussiaikatauluja (kiitos sponsoroinnista, ytv!), helppo leikata valmiiksi liimattuja sivunippuja ja paperikin on minikokoon sopivan ohutta.
"Hukkaan" menneet multasäkit löytyivät, kun katselin hiukan tarkemmin koneelle tallentamiani nukkisjuttuja ja samalla löytyi vielä pari settiä siemenpusseja (kuvassa edessä vasemmalla 3 pussia setistä, jota olen käyttänyt aikaisempaankin projektiin ja oikealla neljä söpöä vanhanaikaisen näköistä kukansiemenpussia). Siemenpusseihin laitoin vähän minihelmiä täytteeksi, näyttää aidommilta kun eivät ole ihan litteitä.
Koko tuota kirjamäärää ei ole tarkoitus laittaa puutarhaan, mutta samalla vaivalla niitä teki isommankin nipun; hyvää puuhastelua perjantai-illaksi...

Nyt pääsee vihdoin lakkaamaan penkinkin valmiiksi; vanha lakka oli kuivunut käyttökelvottomaksi, ja vasta tänään hain Sinooperista uuden purkin. Ainoa ongelma onkin enää lattia, sille en ole vielä tehnyt mitään; pieniä laattakokeiluja on kuitenkin meneillään, joten ehkä sekin pian valmistuu.

1 kommentti:

ipux kirjoitti...

Missä on se mittatikku, taas?!?
Suurimman kirjan korkeus on n. 2,5 cm, muut kirjat 1,8-2 cm