10.9.2008

Unohdettuja räpellyksiä


Kaikenlaista pientä ja tarpeetonta keittiösälää & postin tuomaa ilmaisrihkamaa tuli keräiltyä pari viikkoa sitten äidin loputtomista ministelymateriaalivarastoista....
Toisesta kuvasta näkyy, että on sahaa ja mattopuukkoa käytelty; kaikista mittalusikoista on varret irtipoikki. "Metalliselta" näyttävä entinen kahvimitta näyttää ihan kukkaruukulta ja pääseekin puutarhaan heti kun pinta on maalattu (kuvassa näyttää aika tasaiselta, mutta on oikeasti osittain läpikuultavaksi kulunut). Valkoisille mittalusikoille en ole vielä keksinyt käyttöä, pienempi voisi sopia keittiöön (uunivuoka?). Tummanruskea "vati" tuntui aluksi sopivankokoiselta pesualtaaksi, mutta nyt näyttää liian matalalta, ehkä sekin joutuu maalattavaksi (ja käytetään johonkin tarkemmin määrittelemättömään nyherrykseen).
Hopeanvärinen kaulakoru odottaa vielä käsittelyä, modernia taidetta varmaan tulossa... Korulaatikossa ollut pehmuste oli paljon kiinnostavampi aluksi: selvästi nojatuolin pehmuste! Sitä päivää saa kyllä vielä odottaa kauan, että saan tuolin rungon tehtyä, niin upeita lopputuloksia nojatuolien rakentelusta on syntynyt tähän asti (ei edes yhtään kuvaa olemassa niistä hirvityksistä).

2 kommenttia:

Kii kirjoitti...

Minisilmä ollut taas hyvässä käytössä... Minusta nuo valkoiset mittalusikat ovat selvästi taikinakulhoja. Mutta huomaan kyllä, että tuo pienempi voi olla turhan pieni siihen tarkoitukseen.

ipux kirjoitti...

Mittalusikat on kyllä sopivan muotoisia taikinakulhoiksi, mutta se koko... Pieni on liian matala ja isompi on noin 10 litran astia; saa tehtyä sitten pullat kerralla koko suvulle. Niin, ja tulihan se kahvimyllykin jo aikoja sitten tehtyä "koko suvun mitalla", hyvinhän ne sopii yhteen.